Om oss

Boge Bränneri AB ägs och drivs av fyra vänner med olika bakgrund men med en gemensam passion för destillerad dryck. Bolaget bildades 2019 och de första produkterna släpptes under 2020. Det småskaliga bränneriet är beläget i en ekonomibyggnad på gården i Boge, några kilometer från Slite på Gotland. Vi destillerar i enkelpannor av koppar, de flesta tillverkade i Portugal, av klassiskt snitt. ”Stora” pannan, Augusta, tar 100 liter och är en vattenmantlad bain-marie-panna speciellt anpassad för fruktdestillat.

Kontakta oss på
0498-51014 eller info@bogebranneri.se

Truls Nanneson
Destillatören som har järnkoll på svensk brännvinshistoria med ett gediget bibliotek 1800-talslitteratur i ämnet. Bor på gården i Boge och husse till brännerihundarna Benjamin och Napoleon.

VD och sociala medier:
truls@bogebranneri.se

Hanna Tunberg
Sommelieren från Hörsne socken med näsa för sprit. Destillerar helst frukter och bär men gillar också att blanda kryddsnaps efter gamla recept och eget huvud.

Produktutveckling och presskontakt:
hanna@bogebranneri.se

Erik Broström
Destillerande och transportansvarige Erik är gute boende på familjegården precis innanför Visbys stadsgräns. Han hämtar sin inspiration från Balkans fruktsprittradition

Drift- och underhållsfrågor:
erik@bogebranneri.se

Hannu Engelman
Ekonomiskt ansvarige företags-utvecklaren, Hannu, har visserligen rötterna i Finland men bor i Visby och har citronträd i trädgården på Menorca.

Faktura- och ekonomifrågor:
hannu@bogebranneri.se

© Boge Bränneri, 2023

Boge Hägvide 526, Slite | 0498-51014